Алтернатива Настани

Летна КИНО НЕДЕЛА во Музеј на современа уметност

  Кино МСУ ја започнува својата летна филмска програма.   Од 21 до 24 јуни љубителите на седмата уметност ќе може да уживаат во четири извонредни филмски остварувања. Сите проекции се бесплатни и започнуваат од 20 часот, на отворено – на тремот на МСУ.   21.јуни, во 20 часот – Грете Мајер – Кралицата на […]