Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

ВЛАДА: Со новото праведно тарифирање, оние кои трошат помалку ќе плаќаат помалку струја

  Во услови на енормен раст на цената на електричната енергија на светските берзи, за заштита од ценовен шок, од…

Повеќе