Алтернатива Настани

“Crazy Summer Festival” – Петчасовен музички фестивал на „Школка“!

  Летото е идеално време за музички фестивали и забави, а оваа сабота  е резервирана за „Школка“ во Градски парк. Долгоочекуваниот петчасовен музички фестивал „Crazy Summer Festival“, организиран од страна на истоимената светска компанија за мобилни игри, CrazyLabs, ќе се оддржи утре, (02.07.2022) со почеток во 17 часот. Посетителите на фестивалот ги очекува богато мени […]