Алтернатива Вести Македонија Настани

Во Општина Центар поделени 150 пакети за граѓани со висок социјален ризик

  Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, заедно со директорот на Меѓуопштинскиот центар за социјална работа, Лиридон Бафтији и претставници од невладината „Банка за храна Македонија“ во дворот на Општина Центар поделија социјални пакети. Пакетите со основни прехранбени и хигиенски производи ги добиваат 150 жители од семејства со висок социјален ризик, врз основа на претходно […]