Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Регионални ученички генерации посветени на дијалог, мир и толеранција

    На народите кои живеат во Западен Балкан им недостасува повеќе сплотеност и почит кон различностите и помалку насоченост…

Повеќе