Алтернатива Музика и Филм Настани

Македонскиот хип хоп клуб, „Break a Leg“ Европски шампиони

  Најуспешниот македонски хип хоп клуб, „Break a Leg“ кој брои повеќе од 400 членови, се закити со три титули на Европското првенство во хип хоп 2022 на кое учествуваа над 1800 танчери, од 21 земја од Европа. Имено, танчерите од „Break A Leg“ се прогласени за Европски шампиони во категорија хип хоп бетл за […]