Вести Македонија Топ теми Ударни вести

МВР: Ако препознаете од хулиганите кои фрлаа молотов коктел пријавете на 192

МВР апелира до граѓаните, доколку било кој препознае некого од хулиганите, како што е лицето на снимката кое го фрли молотовиот коктел спрема полицијата и објектот на Собранието, може да го пријави тоа на телефонскиот број 192 или во најблиската полициска станица.   Без разлика дали пријавата е анонимна или не, полициските службеници ќе постапат […]