Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

МВР: Ако препознаете од хулиганите кои фрлаа молотов коктел пријавете на 192

МВР апелира до граѓаните, доколку било кој препознае некого од хулиганите, како што е лицето на снимката кое го фрли…

Повеќе