Вести Изјави Македонија Ударни вести

СДСМ има предлог заклучоци за заштита на јазичните, идентитетски, културни и историски посебности на македонскиот народ

  Прва средба на работните групи на Парламентарните партии господине Митрески имаше различни толкувања од страна на претставниците од ВМРО-ДПМНЕ и од кај вас во однос на резултатите и во каква форма ќе се испорачаат овие работни групи, односно дали тоа ќе бидат забелешки или заклучоци за промена на предлогот како што тврди ВМРО-ДПМНЕ или […]