Вести Изјави Македонија Топ теми Ударни вести

Арсовска го разреши директорот на Комунална хигиена Зуди Енузи

  Директорот Зуди Енузи е разрешен од позицијата вршител на должност на јавното претпријатие Комунална Хигиена, информираат од Град Скопје. Градот Скопје како град на соживот и солидарност не смее да биде центар на насилство и пресметки со огнено оружје и креирање меѓуетнички тензии меѓу нашите сограѓани. Политиката зема замав и во ниту еден случај […]