Вести Македонија Став Ударни вести

ДС со Предлог-заклочоци за францускиот предлог кои ќе бидат доставени до парламентот

  Демократскиот Сојуз ќе достави ПРЕДЛОГ-ЗАКЛУЧОЦИ, во врска со францускиот предлог, кои ќе бидат доставени до парламентот штом се создадат деловничките можности: ” До г. Талат Џафери, претседател на Собранието на Република Северна Македонија Во врска со информацијата за содржината на предлог преговарачката рамка за пристапните преговори на Република Северна Македонија со Европската Унија, предложена […]