Вести Македонија Ударни вести

ЦО на СДСМ го поддржа процесот за отпочнување преговори со ЕУ

  Водејќи се од државните и национални интереси, највисоките стратешки цели за членство во ЕУ како и интересите на сите граѓани, Централниот одбор на СДСМ на седница едногласно донесе Одлука со која го поддржа процесот за отпочнување преговори со ЕУ. Со оваа одлука, Централниот одбор на СДСМ го поддржува процесот за отпочнување на преговорите за […]