Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Уставниот суд го укина Членот 12 од Законот за стратешки партнер на Коридорите 8 и 10

  Уставниот суд на денешната седница го укина членот 12 од Законот за утврдување стратешки партнер за имплементација на проектот…

Read More