Алтернатива Настани

Изложба на Дриант Зенели „Трилогија: Под површината има уште една површина“

  Изложбата „Трилогија: Под површината има уште една површина“ ќе се одржи во Чифте амам на 4 август, со почеток од 20.30 часот  Изложбата „Трилогија: Под површината има уште една површина“ е мултимедијален и интердисциплинарен проект на познатиот албански уметник Дриант Зенели, кој се состои од три видеа (инсталации), цртежи, ready-made објекти и просторни инсталации. […]