Categories: Вести, Македонија, Став, Ударни вести

Предлог заклучоци на СДСМ за заштита на јазичните и идентитетски посебности на македонскиот народ

  Пратеничката група на СДСМ, поддржана од пратениците од владејачкото мнозинство, предлага заклучоци за заштита на јазичните, идентитетски, културни и…

Повеќе