Categories: Вести, Македонија, Став

ЕВН го загрози уставно загарантираното право на здрава вода за пиење и здравјето на граѓаните

  ЕВН МАКЕДОНИЈА А.Д.Скопје, кршејќи го Уставот ја исклучи струјата на голем број Јавни комунални претпријатија поради доцнење на плаќање…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Став

АДКОМ бара помош од Владата за да не се покачат сметките за вода

  Во име на здружението АДКОМ кое ги обединува јавните комунални  претпријатија, даватели на комунални услуги кои функционираат на територијата…

Повеќе