Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Кривична пријава против управители во очната болница ЕУРОПЕАН ЕЈЕ ХОСПИТАЛ

  Управата за финансиска полиција до Основното Јавно обвинителство Скопје, поднесе кривична пријава против две лица во својство на управители…

Read More