Алтернатива Настани Ударни вести

ИФФК „Браќа Манаки“ од 20-27 август во Битола

  Најновото 43-то издание на  Интернационалниот фестивал на филмска камера „Браќа Манаки“ ќе се одржува од 20 до 27 август во Битола.     “Фестивалот ќе изобилува со програми, натпреварувачки, ревијални… Вративме се или речиси се што постоело претходно во фестивалот наспроти околностите, наспроти економската криза во светот, инфлацијата, изјави дирекоторот Симеон Дамевски, додавајќи дека […]