Алтернатива Настани

Македонските претставници во полуфинале во Креативен Бизнис Куп 2022 Данска

  Best Online Assistant – нашите национални претставници се пласираа меѓу 12 полуфиналисти од вкупно 60 учесници на глобалниот натпревар: Креативен Бизнис Куп 2022. Од 27 до 28 јуни во Данска се одржа финалето и завршниот настан на Глобалниот Бизнис Куп: BRIGHT – Together #TheFutureLooksBRIGHT под мотото: „Заедно гледаме кон светла иднина“. Завршниот настан во […]