Categories: Вести, Колумна, Македонија, Став, Текстови, Ударни вести

Социјалните права и социјалната правда: Ендемски категории во Македонија – Ана Наумоска

  Нашето општество е социјално неправедно, а социјалната неправда е, и ќе биде погубна, пишува Ана Наумоска за Республика. Највисокиот…

Read More