Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Корисниците на гарантирана минимална помош ќе добијат паричен додаток за енергенси во домаќинството

  Министерството за труд и социјална политика, преку прилагодување на прописите од областа на социјалната заштита, обезбеди олеснет пристап до…

Повеќе