Categories: Вести, Македонија, Став, Топ теми, Ударни вести

Фемицидите се производ на молкот на општеството и недовербата во институциите

  Фемицидот на 46-годишната жена од Неготино ја дополнува поразителната статистика според која повеќе од 80 отсто од жртвите во…

Повеќе