Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Плочата за АСНОМ во манастирот “Св. Прохор Пчински” за Илинден беше од времен карактер

  Плочата за АСНОМ во манастирот „Св. Прохор Пчински“, поставена за време на чествувањето на Илинден, при што делегација на…

Повеќе