Categories: Вести, Здравје, Магазин, Македонија, Ударни вести

КЗБ: Изолација за сите суспектни случаи на мајмунски сипаници

  Комисијата за заразни болести ја анализираше актуелната состојбата поврзана со појавата на суспектен случај на мајмунски сипаници во земјата.…

Read More