Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Сашо Дукоски е избран за нов претседател на Трговска комора

  Сашо Дукоски е новиот претседател на Трговска комора при Сојузот на стопански комори на Македонија, кој беше едногласно избран…

Повеќе