Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Дисциплински мерки за несоодветно постапување на полициски службеници со новинарка од Фокус

  Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди при МВР постапувајќи по пријава од Здружението на новинари на…

Повеќе