Вести Македонија Ударни вести

На Меѓународниот ден на младите за првпат се формира Собрание на млади на Град Скопје

  Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, денеска по повод одбележувањето на Меѓународниот ден на младите го потпиша решението за формирање Собрание на млади на Град Скопје, кое се основа за првпат во Градот Скопје, во согласност со Законот за младинско учество и младински политики. Во рамките на денешното одбележување, Градоначалничката Арсовска оствари средба со […]