Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Досега регистрирани вкупно шест случаи на африканска свинска чума

  Од 6 јануари годинава кога во делчевското село Драмче, првпат беше регистрирана појава на африканска свинска чума во земјава,…

Повеќе