Categories: Вести, Свет, Ударни вести

Од почетокот на руската агресија, во Украина се погодени над 22.000 цивилни објекти

  Од 24 февруари како почеток на руската агресија врз Украина до денес, руските сили погодиле над 22.000 цивилни објекти…

Повеќе