Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Реакција на македонскиот тим во Заедничката мултидисциплинарна комисија за историски и образовни прашања

  На 15. август беа објавени решенијата на Заедничката мултидисциплинарна комисија за историски и образовни прашања кои беа усвоени во 2018 и 2019 г., по што во јавноста излегоа реакции во кои доминираа клевети, обвинувања и манипулации за ненаучност, предавство и бугаризација, без притоа да се понудат аргументи за тоа. Оние малку аргументи што се […]