Алтернатива Настани Наука и Технологија

Бесплатни онлајн часови за програмирање, веб дизајн и дизајн за деца со “Едуфронт”

  Едуфронт најавува бесплатни, отворени, воведни часови за онлајн обуките од Digipath – Дигитални патеки за програмирање, веб дизајн и дизајн. Ваквите отворени настани веќе станаа традиција на Едуфронт и редовно се организираат трета година по ред, пред почеток на секое училишно полугодие. Преку нив им се дава можност на децата да се запознаат со […]