Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Воени воздухопловни прелети со Б52 денес над Скопје

  Воздухопловните сили на САД во Европа и Африка денеска во 14:35 часот ќе извршат прелети над Скопје со два воени воздухоплови од типот Б52. Прелетите на воздухопловите ќе го демонстрираат силното сојузништво на НАТО и претставуваат гарант за целата Евроатланска област, вклучувајќи ја и Северна Македонија, информираат од Министерството за одбрана,. -Со цел да […]