Categories: Вести, Македонија

Заедничка вежба на Единицата за специјални задачи и на Одделот за заштита на определени личности и објекти- „ВИП-2017“

Денеска во касарната Илинден во Скопје се одржа заедничка вежба на Единицата за специјални задачи и на Одделот за заштита…

Read More