Алтернатива Настани

Изложба на Маја Кировска “SHELF JUNGLE”

  „Shelf Jungle“ е најновата изложба на Маја Кировска каде преку серија фотографии организирни во форма на блог на социјалните мрежи ја испитува моќта на комуницација преку социјалните медиуми, некои од новите стандарди во секојдневното живеење кои ги воспостави пандемијата, а посебно новите стандарди на изложување и проследување на уметноста во однос на релацијата галериски […]