Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Премиерот Ковачевски ќе се обрати на Самитот на Меѓународната платформа за Крим

  Претседателот на Владата, Димитар Ковачевски денес ќе се обрати на Самитот на Меѓународната платформа за Крим, којшто ќе се…

Повеќе