Вести Македонија Ударни вести

Превентивна акција во Арачиново: “Слави со срце, не со оружје”

  Во рамки на континуираните превентивни активности на Одделението за превенција при СВР Скопје како дел од оперативниот план „Безбедно лето 2022“, вчера (22.08.2022) беше реализирана превентивна активност под мотото – “Слави со срце, не со оружје“ на подрачјето на Полициското одделение Арачиново.       Целта на оваа активност е афирмацијата на совесното и […]