Алтернатива Настани

НЕБО: “Демир Хисар низ боите и звуците на уметноста II”

  Во четврток 25 август со почеток во 19 часот, во просториите на селскиот дом во селото Суводол (демирхисарско), ќе биде отворена ликовна изложба на академскиот сликар Јован Петров. Изложбата е во склоп на проектот Демир Хисар низ боите и звуците на уметноста II, а отворањето на изложбата, е воедно и официјален почеток на истиот. Демир […]