Вести Македонија Став Топ теми Ударни вести

Реакција на ДСЗИ за “ПРОМЕДИКА”: ДСЗИ ги извршува своите законски надлежности неселективно

  Државниот санитарен и здравствен инспекторат изминатите денови не сакаше да се инволвира во политика и да реагира на партиски обвинувања засновани на невистини. Но, со оглед на тоа што тие невистини можат да создадат погрешна слика во јавноста, сметаме дека е неминовно да се изнесат фактите кои некој ги заборавил пред да почне да […]