Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

“Ритам на стихот, ритам на животот” – 61 издание на Струшките вечери на поезијата

  Вечерва во Струга започнува 61. издание на Струшките вечери на поезијата, со читање на Константиновата Т`га за југ и…

Read More