Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

ЈСП: Средношколците ќе ги добијат билетите за бесплатен превоз во училиште

  Учениците од прва година средно образование кои ги исполнуваат условите за бесплатен превоз (ученици во средни училишта, чиј основач…

Read More
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Средношколците билетите за јавен превоз ќе ги добијат во матичните училишта

  Учениците од прва година средно образование кои ги исполнуваат условите за бесплатен превоз, билетите ќе ги добијат во матичните…

Read More