Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Фестивал на храна и вино во Струмица во рамките на Отворен Балкан, во соработка со EXIT

  Како продолжение на Саемот на вино, храна и туризам кој од 1-4 септември се одржува во Белград, Владата на…

Повеќе