Алтернатива Музика и Филм Настани

“Крај Вардарот Џез” – Фестивал 2022 во Македонска филхармонија

  Годинашното, трето по ред издание на фестивалот Крај Вардарот Џез ќе се одржи на 23 и 24 септември 2022 година во Македонската филхармонија. Првата, интернационална фестивалска вечер на 23 септември во Македонската филармонија ќе започне во 20 часот со извонредни музичари од регионот и настап на Спејс Трио (Space Trio) од Бугарија и веројатно […]