Вести Македонија Ударни вести

Предложени поедноставени процедури за поставување фотонапонски централи

  Членовите на Владата на Република Северна Македонија денеска во рамки на редовната 75-та седница, на која согласно своите надлежности разгледа повеќе точки од својата програма за работа и од интерес на граѓаните, откако го разгледаа и усвоија, Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за градење, кој ќе биде доставен во собраниска процедура по […]