Вести Изјави Македонија Ударни вести

Ковачевски: Среќен почеток на новата учебна година

  Претседателот на Владата Димитар Ковачевски на сите ученици им посака среќен почеток на новата учебна 2022/23 година.  ,Драги првачиња, драги ученици,  Пред вас е првиот училиштен ден од новата учебна година. Ви посакувам успешен почеток, да стекнете многу нови знаења и вештини и секако ви посакувам многу нови другарства кои ќе траат цел живот. […]