Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

“Слави со срце, не со оружје” – Кампања против пукањето на веселби

  Оружјето и пиротехничките средства не се добредојдени „гости“ на прославите – е главната порака на кампањата „Слави со срце,…

Повеќе