Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Чествување на Денот на независноста – 8 Септември: „Обединети во слободата“

  Во организација на Владата на Република Северна Македонија, по повод чествувањето на големиот празник, 8 Септември – Денот на…

Повеќе