Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Сторнирани сметките на БЕГ за месец август, граѓаните ќе добијат нови

  Граѓаните на градот Скопје да бидат спокојни, сметките на БЕГ за топлинска енергија се сторнирани и ќе добијат нови корегирани сметки за месец август, изјави попладнево претседателот на Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги (РКЕ), Марко Бислимоски. – “Оние кои веќе ги имаат платено августовските повисоки сметки, сумата ќе има биде намалена соодветно […]