Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Зајакнување на соработката по ревизорските извештаи на ОЈО и Државниот завод за ревизија

  Претставници на јавните обвинителства во државава и на Државниот завод за ревизија одржаа заедничка работилница во Скопје во насока…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Став, Топ теми, Ударни вести

ДКСК: Ќе се прави ревизија на финансиските извештаи на Владата

  Во насока на зајакнување на интегритетот на институциите и зголемување на нивната транспарентноста, радува фактот што Државниот завод за…

Повеќе