Вести Македонија Ударни вести

Претседателот Пендаровски на 35. Охридски пливачки маратон

  Претседателот Стево Пендаровски денеска во Охрид присуствува на 35. Охридски пливачки маратон што се одржува под негово покровителство.     На стартот, претседателот Пендаровски им посака мирно езеро и успешна трка на учесниците, нагласувајќи го нивниот придонес во афирмацијата на Охридскиот пливачки маратон.     Претседателот Пендаровски, проследи дел од маратонот во придружба на […]