Алтернатива Музика и Филм Настани

Во Кинотека отворен 25. Скопје филм фестивал

  Во Кинотека започна 25-тото јубилејно издание на Скопје филм фестивал. „Среќни сме што го дочекуваме јубилејното издание на Скопскиот филмски фестивал кој успеа да опстои сите овие години и да го одржи својот континуитет на квалитетни филмски остварувања. И оваа година направивме избор на значајни филмови и ја поканувам нашата публика во петок и […]